Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss


Enstad bygg er et firma som ble stiftet i 2000 og har siden den tid drevet med det meste innen totalrehabilitering til Nybygg. Vi er et stabilt firma som tilbyr gode løsninger og skreddersyr hvert enkelt prosjekt til en konkuransedyktig pris.

Enstad Bygg AS står for nøkkelord som; punktlighet, kreativitet, løsningsorientert, økonomiske løsninger, kvalitet og kvalitetssikring. Slik at du som kunde vi bli fornøyd med valget av Enstad Bygg i mange år fremover.

Vi har stadig opparbeidet oss kunnskaper og samarbeidspartnere samt leverandører som gjør oss konkurransedyktig på både pris, løsninger og erfaringer.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

 

Direktoratet for byggkvalitet

Direktoratet for byggkvalitet

Direktoratet for byggkvalitet er et norsk direktorat som forvalter det bygningstekniske regelverket, fører tilsyn med regler om dokumentasjon av byggevarers egenskaper og driver ordningen for sentral godkjenning av foretak etter plan- og bygningsloven.  

BVN - Byggebransjens Våtromsnorm Byggebransjens våtromsnorm (BVN) er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom. BVN utgis både som perm og som web-versjon.

BVN - Byggebransjens Våtromsnorm

Byggebransjens våtromsnorm (BVN) er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom. BVN utgis både som perm og som web-versjon.

 

Share on Facebook