Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Våre tjenester


Snekkertjenester

Snekkertjenester

Våre tjenester spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg og tilbygg. 

Prosjektering

Prosjektering

Vi tilbyr totalprosjektering fra tomt til nøkkelferdig hus eller mindre prosjekter. Arkitekter, byggesøknader, prosjekterende og utførende tjenester.  

 Våre erfarne ingeniører prosjekterer alt innen stål-, betong- og trekonstruksjoner.

Rehabilitering

Rehabilitering

Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand! Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

 

Nybygg

Nybygg

Har du tomt men ikke hus? Vi har lang erfaring med oppføring av hus og bygninger. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris!

Tilbygg

Tilbygg

Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.  

Totalrehabilitering av bad/våtrom

Totalrehabilitering av bad/våtrom

Har du en bolig med gammelt røropplegg eller drømmer du om ett nytt bad Våtromsinstallasjoner bør bare utføres av rørleggere med riktig kompetanse, noe vi har gjennom våre sertifiseringer.

Mur, flis og betong

Mur, flis og betong

Vi  stiller med kunnskap om alt innen mur, flis og betong, og  finner alltid gode løsninger på alle utfordringer vi kommer over.

 

Share on Facebook